Sesizare depusa la CNATDCU privind teza de doctorat a premierului Mihai Tudose
"Va inaintam sesizarea referitoare la teza de doctorat a domnului Tudose C. Mihai cu titlul "Protectia infrastructurii critice - element strategic dinamic in sectorul de securitate", sustinuta la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul", insotita de documentele pe suport electronic, inregistrata la UEFISCDI cu nr. 1806/04.07.2017. Sesizarea respecta cerintele OMENCS 3482/24.03.2016 si este transmisa catre CNATDCU in vederea demararii procesului de analizare si solutionare a acesteia", se arata in documentul publicat pe site-ul Consiliului.
De asemenea, sesizarea a fost transmisa Ministerului Educatiei Nationale.
Ziarul "Romania Libera" a inaintat catre Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) un dosar cu dovezi care arata ca exista suspiciuni rezonabile ca premierul Mihai Tudose nu a redactat corect teza sa de doctorat, potrivit site-ului publicatiei.
***
Premierul Mihai Tudose este absolvent al Facultatii de Stiinte Juridice si Administrative din cadrul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti (1995) si al cursului postuniversitar "Management si gestiunea afacerilor" (2001) la Facultatea de Stiinte Economice (Universitatea Dunarea de Jos din Galati). De asemenea, a absolvit un curs postuniversitar in domeniul securitatii nationale (2006) la Colegiul Superior de Securitate Nationala - Serviciul Roman de Informatii, potrivit CV-ului publicat pe site-ul Camerei Deputatilor.
In 2010, a obtinut titlul de doctor in domeniul Stiinte Militare si Informatii, pe tema "Protectia infrastructurilor critice", la Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul" - Serviciul Roman de Informatii.
Din 2013, detine o adeverinta de certificare pentru profesia didactica - monospecializare de la Universitatea Nationala de Aparare "Carol I" - Departamentul de management militar si de pregatire a personalului didactic.

Fascinanta legătură dintre spionaj și tehnologie: de la datele stocate în ADN-ul uman, la falsul turn GSM din aeroport care-ți fură informațiile din telefon
Dan Amariei, la 20 de ani de la lansarea albumului Omul cu Șobolani – „Ne punem în cap”: „Existau niște locuri cu un farmec mișto, cum ar fi Lăptăria sau Motoarele, genul de locuri care nu cred că vor mai exista vreodată”
VIDEO REPORTAJ Libearty Sanctuary, cel mai mare sanctuar de urși bruni din Europa/ Care este populația reală de urși? Cât de mare ar trebui să fie ea?
Paradoxul pandemiei: internările s-au prăbușit în 2020, dar numărul infecțiilor nosocomiale a crescut față de 2019 - date oficiale la nouă luni
De ce căutăm urme de viață pe Marte și ce ar însemna pentru omenire dacă le-am găsi
cred ca dragnea le-a multumit calduros :))
E penibil ca cineva sa-si piarda vremea "analizand" astfel de porcarii.
C. Grigore 2006 2009
Democraţie, comunism,
terorism. Din istoria relaţiilor
internaţionale contemporane
(1919-2001).
Prof.univ.dr. Radu Vergatti.Ei ce parere aveti cum s au desteptat unii !? iar cei care stiu carte si nu au bani s-au relatii nu reusesc in veci..!?! daca verificati profesorul Vergatti a fost in anul 2004 pe listele de candidat la Senat din partea Partidului Mileniului III condus de Grigore Foculescu.....Redactor la una din cartile scrise de d-nul Foculescu este istoricul dr.Mircea Dogaru.....nu credeti ca aici ceva este in neregula????Cine poate verifica cata carte stii d-nul Foculescu Grigore de se lauda cu titlul de DOCTOR.
Ştefan VERGATI 2009 6026