Mai multe persoane au fost ranite, iar una a murit, intr-un accident rutier care a avut loc intre Turnu Magurele si Alexandria pe DN52, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR. Potrivit, purtatorului de cuvant al ISU Teleorman, Adrian Geru, a fost activat planul rosu. Opt dintre raniti au fost transprtati la spitale din capitala, printre care trei copii si o femeie gravida, aflata in stare grava.

AccidentFoto: IGSU

UPDATE 6Una din cele 14 persoane ranite in accidentul petrecut in judetul Teleorman a murit la Spitalul Judetean din Alexandria, unde era in stare critica, potrivit News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, este vorba despre un bărbat care a suferit un stop cardio-respirator în urma accidentului şi fusese resuscitat.

UPDATE 5Opt din cele 14 persoane ranite in urma accidentului petrecut in judetul Teleorman, unde un microbuz cu pasageri s-a ciocnit cu un TIR, au fost aduse la spitalele Floreasca, Universitar si Bagdasar-Arseni din Capitala, iar celelalte sase sunt internate la Spitalul Judetean din Alexandria. Intre victimele aduse in Bucuresti se afla o femeie gravida, in stare critica, si trei copii, a declarat pentru News.ro secretarul de stat in MAI Raed Arafat.

UPDATE 4Traficul rutier a fost reluat pe o banda, alternativ, dirijat de politisti, incepand cu ora 17:15, in judetul Teleorman, pe DN52, la iesirea din Alexandria catre Turnu-Magurele, informeaza Centrul Infotrafic.

UPDATE 3 Cinci dintre persoanele ranite in urma accidentului produs in judetul Teleorman vor fi aduse la spitale din Capitala. Astfel, copilul ranit in accident va fi adus cu elicopterul SMURD la Spitalul Bagdasar-Arseni si tot cu elicopterul SMURD va fi adus la Spitalul Floreasca un adult ranit in accident. Ceilalti trei raniti grav vor fi transportati la Spitalul Floreasca cu o autospeciala pentru victime multiple.

UPDATE 2 Cel mai recent bilant furnizat de Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta arata ca 17 persoane au fost implicate in accidentul din Teleorman , iar 14 dintre ele au fost ranite, fiind duse la spitale. Intre victime se afla si un copil care este in coma.

UPDATE Cincisprezece persoane au fost asistate medical la fata locului, in urma accidentului produs in judetul Teleorman, iar zece dintre victime necesita transport la spital, potrivit unei noi informari a ISU, potrivit News.ro.

Purtatorul de cuvant al ISU Teleorman, Adrian Geru, a declarat, la Antena 3, dintre cele noua persoane copilul accidentat ar fi in stare cea mai grava si a fost deja preluat de ambulanta si este transportat la Spitalul judetean din Alexandria.

"Nu stim starea lor medicala in acest moment, urmeaza sa fie transportate la unitatile spitalicesti. Vom reveni cu informatii in cel mai scurt timp", a mai zis purtatorul de cuvant al ISU Teleorman. Traficul este intrerupt pe DN52, la iesirea din Alexandria catre Turnu-Magurele, din cauza accidentului rutier, potrivit Centrului Infotrafic. Pana la reluarea circulatiei, de la Alexandria la Turnu-Magurele se poate ajunge prin Rosiorii de Vede (pe DN6 si DN65A).

O alta ruta ocolitoare este prin Zimnicea (pe DN51 si DN51A). Conducatorii auto aflati deja in trafic pe relatia Turnu-Magurele - Furculesti pot folosi ruta DN65E Furculesti - Rosiorii de Vede, DN6 Rosiorii de Vede - Alexandria.