Patru persoane, printre care un copil de patru ani, au fost ranite intr-un accident produs sambata dupa-amiaza pe drumul national 64, la iesirea din orasul valcean Dragasani catre judetul Olt, unde un sofer a intrat pe contrasens, autoturismul sau intrand in coliziune cu unul care venea din sens opus, anunta News.ro. Trei dintre victime sunt din masina care circula regulamentar.

Potrivit reprezentantilor IPJ Valcea, accidentul s-a produs din cauza vitezei foarte mari, dupa ce un sofer din Dragasani a pierdut controlul asupra directiei de mers, iar autoturismul sau a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit de un altul in care se afla o familie cu un copil in varsta de patru ani.

In urma impactului, soferul care a intrat pe contrasens, in varsta de 45 de ani. a fost grav ranit iar la ora transmiterii acestei stiti medicii de la spitalul din Dragasani incearca sa il resusciteze.

Fetita in varsta de patru ani care a fost ranita este in afara oricarui pericol, la fel si tatal sau, in timp ce mama copilului a suferit o ruptura de splina.

Circulatia pe DN64 Ramnicu Valcea - Caracal este momentan oprita pe ambele sensuri la iesirea din municipiul Dragasani catre Slatina.