O alunecare de teren s-a produs, luni, pe o strada din municipiul Sibiu, in apropierea unui bloc de locuinte. Un mal de pamant s-a surpat pe o lungime de aproximativ 50 de metri, fara a exista victime, anunta News.ro.

Reprezentantii Politiei Judetene Sibiu au anuntat, luni, ca o alunecare de teren s-a produs pe strada Izlazului, din municipiul Sibiu, in apropierea unui bloc de locuinte.

"S-a prabusit un mal de pamant pe care era un gard din beton, pe o lungime de aproximativ cincizeci de metri", a declarat Elena Welter, purtatorul de cuvant al Politiei din Sibiu. Potrivit acesteia, nu s-au inregistrat victime, dar mai multe echipaje de politisti si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) s-au deplasat la fata locului.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, Silviu Albisor, a precizat ca se evalueaza situatia pentru a stabili masurile care se impun, fiind anuntat Serviciul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Sibiu si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Sibiu pentru gestionarea situatiei.