Un barbat in varsta de 25 de ani a fost grav ranit, avand un brat amputat, dupa ce a fost lovit, in noaptea de joi spre vineri, de un autobuz in care se aflau peste 30 de muncitori si care se indrepta catre judetul Dambovita. Primele informatii arata ca autobuzul l-a acrosat pe pieton, politistii urmand sa stabileasca cine se face vinovat pentru producerea accidentului, potrivit news.ro.

Potrivit datelor furnizate de catre reprezentantii Politiei Judetene Prahova, accidentul s-a produs la putin timp dupa miezul noptii, pe drumul national 1 A, intre localitatile Cocorastii Colt si Stanesti, unde un autobuz in care se aflau 31 de muncitori de la o firma din apropierea Ploiestiului si care se indrepta catre judetul Dambovita a lovit un pieton.

In urma accidentului, pietonul, un barbat in varsta de 25 de ani, are un brat amputat, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Raluca Vasiloae.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova, care au intervenit la fata locului, au precizat ca pietonul a suferit o amputatie incompleta a bratului drept. De asemenea, o femeie care se afla in autobuz in momentul producerii accidentului a suferit un atac de panica, insa a refuzat transportul la spital dupa ce a primit ingrijiri de la medici la locul accidentului.

Politistii vor stabili imprejurarile in care a avut loc accidentul si cine se face vinovat pentru produceera acestuia.