"Pentru toti cei care au o sinapsa, e evident ca justitia este nodul gordian pentru PSD. Care se chinuie sa il taie, fara sa conteze ce lasa in urma. Parjol in general", a scris duminica seara pe pagina sa de Facebook Raluca Pruna, fost ministru al Justitiei in Guvernul Ciolos. "E absolut intamplator ca in acest razboi PSD-PSD, apar exact azi inregistrari dintr-o sedinta interna cu procurorul sef anti-coruptie. Ca asa stie PSD sa guverneze, cu circ. La paine inca mai lucreaza. Nu era nevoie de mai mult circ", adauga Raluca Pruna.

Raluca PrunaFoto: Ministerul Justitiei

Fostul ministru al Justitiei mai scrie ca "Se insinueaza ideea anticipatelor. Ar fi o miscare pripita, o solutie care in cel mai bun caz poate aduce o mica satisfactie de etapa. Nu ar putea duce PSD acolo unde merita, jos, foarte jos. PSD, dincolo de luptele intestine intre clanuri rivale, trebuie lasat sa ajunga in punctul in care tot prostul sa priceapa ca programul de guvernare nu este o noua biblie, ci o poveste fantasmagorica. In ciuda faptului ca i se repeta numele ritualic ca si cand asta l-ar face sa devina realizabil, programul ramane fantasmagoric."

"PSD ar trebui lasat sa ajunga in punctul in care sa fie evident ca nu poata livra, sa se incurce in propriile hoc pocus'uri economice", incheie Raluca Pruna.