Un barbat ranit grav in urma incendiului produs in subsolul sediului Politiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord din Bucuresti in urma cu doua zile a murit la Spitalul de Urgenta Floreasca, anunta News.ro. Potrivit reprezentantilor Spitalului Floreasca, tanarul, care avea sanse minime de supravietuire din cauza ranilor profunde, a murit in noaptea de joi spre vineri.

Victima avea 21 de ani si a ajuns la Spitalul Floreasca in noaptea de marti spre miercuri, cu arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului, avand mainile carbonizate, potrivit medicilor.

Tanarul a fost ranit in urma unui incendiu izbucnit in noaptea de marti spre miercuri in subsolul sediului Politiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare, tanarul fusese ridicat de politisti in urma unui incident petrecut in Gara de Nord, iar pentru ca ar fi fost recalcitrant el a fost incatusat. Aceleasi surse spun ca tanarul si-ar fi dat foc in sediul Politiei Transporturi intr-un moment in care ar fi ramas singur in incaperea de la subsolul institutiei.

Ministerul de Interne a anuntat, miercuri, ca procurorii au deschis un dosar penal in aceast caz, iar in paralel seful Politiei Romane a dispus verificari interne la Biroul Politiei Transporturi Feroviare Gara de Nord.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul de la subsolul sediului Politiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord a fost anuntat marti seara, in jurul orei 23.45, iar la fata locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare si o ambulanta SMURD. Vasile a precizat ca pompierii au gasit in interior un barbat cuprins de flacari, care a fost scos de catre echipajele de interventie, fiind preluat de o ambulanta si transportat in stare grava, cu arsuri pe 90 la suta din suprafata corpului, la Spitalul de Urgenta "Floreasca".