Salvamontistii de la Balea au scos, sambata, dintr-o rapa din zona Balea Cascada o tanara in varsta de 17 ani, anunta News.ro. Un echipaj SMURD cu medic s-a deplasat la fata locului pentru preluarea victimei.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu au anuntat, sambata, ca salvamontistii de la Balea, dar si un echipaj SMURD actioneaza la Balea Cascada pentru scoaterea dintr-o rapa a unei adolescente in varsta de 17 ani.

Deocamdata, nu se cunosc imprejurarile producerii accidentului. "Nu avem, deocamdata, alte date despre victima. Persoana de 17 ani a fost scoasa din rapa de catre salvamontistii de la Balea, iar un echipaj SMURD cu medic intervine pentru preluarea persoanei care acuza dureri in zona cervicala", a declarat Ramona Nistor, purtator de cuvant al ISU Sibiu.

Ulterior, seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat ca este vorba despre o tanara care a alunecat de pe poteca si a cazut la o distanta de circa sapte-opt metri, fiind destul de repede recuperata.