Doua persoane au fost ranite, vineri, pe Autostrada Soarelui, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme. Una dintre ele urmand sa fie preluata de un elicopter SMURD pentru a fi transportata la spital, potrivit News.ro. Traficul este ingreunat, a informat Centrul Infotrafic.

Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul a avut loc la kilometrul 58 al autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, in zona localitatii Nicolae Balcescu din judetul Calarasi, iar traficul se desfasoara ingreunat in zona, pe sensul spre Constanta, circulandu-se doar pe banda a doua.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISI) Calarasi, Ovidiu Tataranu, a precizat ca in cele doua masini se aflau sapte persoane, iar doua dintre ele au fost ranite, la fata locului ajungand mai multe ambulante.

Reprezentantul ISU a precizat ca una dintre victime are traumatisme usoare, iar cealalta are rani mai grave, la fata locului fiind asteptat un elicopter SMURD care sa o preia si sa o transporte la un spital din Capitala.