Parchetul General a primit vineri rezultatele expertizei in cazul presupusei victime a accidentului ministrului Ludovic Orban. Potrivit anchetatorilor, raportul indica faptul ca leziunile Simonei Todean ar putea proveni si din alte cauze in afara impactului cu o masina, relateaza NewsIn.

Potrivit medicilor de la Institutul de Medicina Legala (IML) Bucuresti, tanara prezenta mai multe leziuni minore, unele fiind mai vechi, in privinta celor mai recente medicii legisti neavand indicii clare ca ele ar fi fost cauzate de impactul cu un autovehicul. Leziunile recente se aflau pe partea dreapta, la mana si picior, si ele puteau proveni dintr-o cazatura.

Tatal presupusei victime a accidentului ministrului Orban a negat tot timpul ca fiica sa ar fi victima accidentului produs de ministrul Transporturilor si a precizat ca aceasta a alunecat pe gheata si a cazut cu putin timp inainte ca Ludovic Orban provoace accidentul din Soseaua Cotroceni.

Accidentul s-a produs pe 16 decembrie iar ministrul Orban a declarat accidentul la mai mult de 24 de ore de la producerea lui, motiv pentru care permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioada de 30 de zile si a primit o amenda de 195 de lei.