Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri ca va face evaluarea ministrilor atunci cand va simti ca se "depaseste o anumita linie" de catre unii membri ai guvernului, evaluare pe care o va discuta cu cei doi lideri ai coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu.

Sorin GrindeanuFoto: Captura TVR1

"Evaluarea pe care o fac eu ca premier asupra echipei guvernamentale o sa o prezint cand simt ca se depaseste de catre unii componenti ai acestei echipe o anumita linie si o sa o discut cu liderii coalitiei", a spus Grindeanu, intrebat de ziaristi cand va avea loc remanierea executivului.

Acesta a evitat o replica directa pentru Calin Popescu Tariceanu, care l-a criticat in aceeasi zi, aratandu-se nemultumit ca apeleaza la Parlament pentru a trece unele proiecte precum Legea salarizarii unitare sau Fondul suveran.

"Cu dl Dragnea m-am intalnit azi, probabil, sigur ma voi intalni si maine, cu dl Tariceanu vorbit azi. Sunt dialoguri normale pe care le am cu cei doi lideri ai coalitiei care sustin guvernul pe care il conduc", s-a multumit el sa comenteze.