Intact Media Group sustine ca afirmatiile reprezentantilor grupului cu privire la compania RCS&RDS si la patronul acesteia Zoltan Teszari se bazeaza pe documente oficiale, anuntand ca va initia o actiune in instanta impotriva acestora, pentru inducerea in eroare a opiniei publice si a institutiilor statului, relateaza News.ro. Reactia grupului vine dupa ce RCS&RDS a acuzat Intact Media de calomnie.

"Intact Media Group a luat cunostinta de informarea publica facuta de catre compania RCS&RDS si de patronul acesteia, Zoltan Teszari, in data de 19 mai 2017. Facem precizarea ca afirmatiile noastre se bazeaza pe documente si inregistrari oficiale, departe de speculatiile reprezentantilor companiei sus-numite", anunta Intact Media Group.

De asemenea mentioneaza ca va actiona in instanta si RCS&RDS, si pe Teszari.

"Mentionam ca pentru inducerea in eroare a opiniei publice si a institutiilor statului, Intact Media Group va actiona in instanta atat compania RCS&RDS, cat si pe Zoltan Teszari", spun reprezentantii Intact.

Reactia Intact Media Group vine dupa ceZoltan Teszari i-a acuzat pe jurnalistii Antena 3ca au indus in eroare opinia publica atunci cand au sugerat ca a fost vizitat de Traian Basescu, el negand ca s-ar cunoaste cu fostul presedinte. Compania RCS&RDS a acuzat o"noua campanie de denigrare initiata de Antena 3, Antena 1 si de Trustul Intact prin toate canalele de comunicare ale acestuia impotriva RCS & RDS si impotriva unora dintre actionarii si managerii grupului nostru are un profund caracter calomnios".