Prejudiciul stabilit de catre politistii timiseni in urma furtului de bijuterii din aur si platina, dar si diamante, dintr-un magazin din centrul municipiului Timisoara se ridica la aproximativ 100.000 de euro, autorii jafului nefiind inca descoperiti, potrivit news.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Ionut Bocancea, a declarat, marti seara, pentru News.ro, ca politistii au stabilit ca valoarea bijuteriilor furate din magazinul situat in centrul Timisoarei este de aproximativ 100.000 de euro.

Potrivit sursei citate, pana la aceasta ora, autorii jafului nu au fost gasiti.

Jaful la magazinul de bijuterii din centrul municipiului Timisoara a avut loc marti dimineata, in jurul orei 05.00, cand persoane necunoscute au fortat usa imobilului si au furat bijuterii din aur si platina, dar si diamante.

Politistii spun ca magazinul, care se afla in zona centrala a Timisoarei, este prevazut cu camere de supravegere si alarma care s-a declansat in momentul jafului.

In ultimele luni, la Timisoara au avut loc mai multe jafuri la magazine, la o firma de curierat sau la locuintele unor oameni de afaceri.