Un lup crescut in captivitate a fost descoperit, marti, pe aleile din Parcul "Nicolae Romanescu" din Craiova, de o angajata a Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL), care a crezut initial ca este vorba despre un animal din gradina zoologica amenajata in parc, informeaza News.ro.

Angajata RAADPFL Craiova facea curatenie pe aleile din Parcul "Nicolae Romanescu", iar la un moment dat a observat lupul. Femeia si-a alertat colegii, crezand ca unul dintre lupii din gradina zoologica amenajata in parc a reusit sa scape.

"S-au numarat lupii crescuti in spatiile din parc si s-a observat ca erau toti. La un moment dat, atras de lupii nostri, si-a facut aparitia animalul langa spatiile unde este amenajata gradina zoologica. A fost prins, tratat, deparazitat si inchis separat pana ce va fi consultat de medic.

Este vorba despre un lup pur, care avea si o zgarda la gat", a delarat pentru News.ro Aurelia Filip, directorul RAADPFL Craiova. Conform sursei citate, animalul era prietenos, semn ca acesta este obisnuit cu prezenta oamenilor.