O femei si nepoata ei au murit dupa ce un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat, joi, in orasul Salonta, din judetul Bihor, informeaza News.ro. Camionul a fost ridicat de o macara, insa pompierii intervin in continuare pentru indepartarea pietrisului pentru a se asigura ca nu mai sunt si alte victime.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bihor, Camelia Rosca, a declarat, potrivit News.ro, ca basculanta incarcata cu nisip si care s-a rasturnat la Salonta a fost ridicata de o macara.

Pompierii au gasit sub bena camionului doua persoane decedate. Surse locale au precizat ca victimele sunt o femeie si nepoata acesteia de aproximativ un an, politistii urmand sa stabileasca identitatea celor doua. La ora transmiterii acestei stiri, pompierii militari intervin in continuare pentru indepartarea pietrisului, pentru a se asigura ca nu mai sunt si alte victime.

In jurul orei 10.40 a fost anuntat la 112 ca un camion incarcat cu pietris s-a rasturnat peste un grup de persoane in orasul Salonta, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bihor, Camelia Rosca.

Apelantul a precizat ca o autobasculanta s-a rasturnat peste cel putin o persoana, in localitatea Salonta, autobasculanta fiind incarcata cu pietris, a spus Rosca.

La fata locului au ajuns trei echipaje de pompieri militari cu o autospeciala cu apa si spuma, una de descarcerare si o ambulanta tip B2, precum si un elicopter SMURD.