Un material jurnalistic despre presupusele interventii privind angajarea nepoatei senatorului Noricai Nicolai la Autoritatea Nationala a Penitenciarelor a fost oprit de la difuzare in cadrul Jurnalului TVR de miercuri, au declarat pentru HotNews.ro mai multe surse, sub acoperirea anonimatului.

Jurnalista Alina Grigore ne-a confirmat ca s-a ocupat de un astfel de material in cursul zilei de ieri, dar a refuzat sa ofere alte informatii, spunandu-ne sa ne adresam departamentului de comunicare al televiziunii. In cadrul Jurnalului de miercuri seara nu a fost difuzat niciun material pe aceasta tema.

Pana joi la ora 18.00, departamentul nu a raspuns intrebarilor HotNews.ro pe aceasta tema, iar directoarea stirilor de la postul public de televiziune, Madalina Radulescu, s-a rezumat sa spuna ca "nu comentez nimic".

Potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro, materialul ar fi fost oprit de la difuzare de catre Madalina Radulescu, inainte ca acesta sa fie finalizat si in pofida faptului ca cei mai multi dintre editorii TVR erau de acord cu difuzarea lui, invocand interesul public.

Deoarece nu era finalizat, acelasi material nu ar fi avut pozitia Noricai Nicolai, insa includea atat pozitii ale unor oameni care sustineau implicarea acesteia in presiunile pentru angajarea nepoatei la ANP - despre care a scris HotNews.ro in editia de ieri - cat si dezmintiri in acest sens.