Peste 1.700 de elevi bucuresteni participa, in perioada 6-14 mai, la competitiile de fotbal, volei, baschet si handbal, din cadrul celei de-a VI-a editii a ”Festivalului Sportului”, care se va desfasura in Piata George Enescu din Capitala, potrivit unui comunicat de presa al Primariei Bucuresti.

Competitia de fotbal masculin va incepe sambata, 6 mai, iar competitiile de fotbal feminin, volei, baschet si handbal, atat masculin cat si feminin, vor incepe in zilele de 07 mai, respectiv 08 mai 2017, pe terenurile special amenajate in Piata George Enescu din Capitala.

La aceste concursuri s-au inscris 1.768 de elevi bucuresteni, dupa cum urmeaza: 528 de baieti si 121 de fete la fotbal, 209 baieti si 165 de fete la volei, 169 de baieti si 169 de fete la handbal, 264 de baieti si 143 de fete la baschet.

”Anul acesta se va da startul competitiilor sportive intr-un mod inedit. Astfel, in deschiderea Festivalului Sportului, pe data de 6 mai, incepand cu ora 17:00, va fi organizata ”Gala Sportului Scolar Bucurestean pentru clasele V-VIII”, festivitate de premiere in cadrul careia elevilor bucuresteni ai claselor V-VIII, campioni sportivi nationali si internationali, le vor fi rasplatite eforturile depuse de-a lungul anului scolar 2015 - 2016, in cadrul competitiilor si campionatelor nationale si internationale. In semn de apreciere pentru activitatea lor, Primaria Municipiului Bucuresti le va oferi elevilor premii in bani, dar si tabere la mare, pe litoralul romanesc si pe cel grecesc”, arata un comunicat al Primariei Bucuresti.

”Festivalul Sportului” este organizat de Primaria Bucuresti, prin Centrul de Proiecte Educationale si Sportive Bucuresti - Prodeus.