Cantaretul de muzica usoara Ciri Mayer din Craiova si fiul acestuia au fost batuti marti dupa-amiaza in centrul Craiovei, intr-o altercatie pe care au avut-o cu doi tineri, generata de neintelegerea pentru ocuparea unui loc de parcare, scrie Agerpres.

Bataie pentru un loc de parcareFoto: YouTube

Intre cei doi tineri si Ciri Mayer a izbucnit un conflict spontan pe motiv ca acesta si-ar fi parcat masina pe locul pe care Alexandra Napu, de 18 ani din Craiova, si prietenul acesteia, Vicot Goga, de 30 de ani din Filiasi, l-ar fi vazut liber pentru a-si parca ei masina. Potrivit IPJ Dolj, conflictul a escaladat, de la injurii pana la aplicarea de lovituri, motiv pentru care oamenii legii au intocmit dosar penal in acest caz.

'Este vorba de o altercatie care a avut loc pe strada A.I. Cuza, in centrul Craiovei, si care a pornit de la o neintelegere pe un loc de parcare. Persoanele implicate au fost conduse la sediul Sectiei 1 Politie, iar cu ocazia cercetarilor s-a stabilit ca intre acestea a izbucnit un conflict spontan generat de ocuparea unui loc de parcare, care a escaladat de la proferarea de injurii si cuvinte jignitoare pana la aplicarea de lovituri. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii de loviri alte violente', a declarat, pentru Agerpres, Catalin Dochia, purtator de cuvant al IPJ Dolj.

Potrivit martorilor, cei doi tineri, precum si mama fetei, care a ajuns la fata locului, au fost agresivi nu numai cu interpretul Ciri Mayer si cu fiul acestuia, dar si cu ziaristii care au filmat incidentul.

'Mama fetei, care a ajuns la fata locului, a adresat injurii si amenintari cu moartea nu numai domnului Ciri Mayer si fiului acestuia, ci si ziaristilor care filmau. Femeia era foarte agresiva', a afirmat unul dintre martori.