Soferul unui microbuz cu pasageri a blocat intentionat marti traficul pe DN 39, in zona podului de la Agigea, dupa ce a fost oprit pentru verificari de un echipaj al Serviciului Rutier, circulatia fiind intrerupta pe un sens de mers timp de peste o jumatate de ora, conform Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, citat de Agerpres.

Microbuz blocand traficul pe DN39Foto: Captura YouTube

''Nemultumit de faptul ca a fost oprit in trafic, conducatorul auto a pozitionat in mod voluntar microbuzul cu persoane, blocand sensul de mers pe tronsonul Mangalia - Constanta, pentru aproximativ 40 de minute, timp in care politistii rutieri au deviat circulatia pe contrasens'', reiese dintr-un comunicat de presa transmis de IPJ.

Microbuzul efectua o cursa regulata intre localitatile Topraisar si Agigea. Conducatorului auto, un barbat de 40 de ani, din localitatea constanteana Independenta, i s-a intocmit dosar penal pentru blocarea cu intentie a soselei si, totodata, a fost amendat cu 9.000 de lei pentru nerespectarea legislatiei privind transportarea calatorilor, numarul pasagerilor fiind mai mare decat capacitatea autovehiculului.