O cisterna incarcata cu 23 de tone de benzina s-a rasturnat, in noaptea de miercuri spre joi, pe drumul judetean 211A, in judetul Braila, fara a se inregistra victime, traficul in zona fiind oprit la ora transmiterii acestei stiri, anunta News.ro. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Braila, Stefan Stoian, cisterna incarcata cu 23 de tone de benzina s-a rasturnat, in noaptea de miercuri spre joi pe DJ 211 A, intre localitatile Bordei Verde si Viziru.

Cisterna venea de la Constanta si se indrepta spre zona Moldovei.

La iesire din localitatea Viziru, soferul a pierdut controlul asurpa directiei iar cisterna s-a rasturnat in afara partii carosabile. Soferul nu a fost ranit.

La fata locului au fost mobilizati mai multi pompieri care supravegheaza zona pentru a nu aparea probleme. Circulatia este blocata, masinile fiind deviate pe rute alternative.

Autoritatile brailene asteapta acum o alta cisterna in care sa se mute benzina din autovehiculul rasturnat, operatiune care se anunta a fi de durata.

In urma incidentului, a fost anuntata si Garda de Mediu Braila, dar deocamdata nu sunt scurgeri de combustibil din cisterna rasturnata.