Politistii din Calarasi efectueaza marti dimineata opt perchezitii la domiciliile unor persoane banuite de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si proxenetism, anunta Agerpres. "Vor fi puse in aplicare sapte mandate de aducere, persoanele in cauza urmand a fi audiate la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi", informeaza IGPR, intr-un comunicat.

Perchezitiile sunt desfasurate de politisti ai Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Calarasi, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din IGPR, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe langa Judecatoria Calarasi.

Actiunea are loc cu sprijinul luptatorilor Serviciului pentru Actiuni Speciale din Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi si DGPMB, precum si politisti de la structurile de arme, investigatii criminale, investigare a criminalitatii economice, ordine publica si criminalistica din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi.