Premierul Sorin Grindeanu, a declarat vineri, la Timisoara, ca Guvernul va suporta cheltuielile pentru repatrierea trupului tinerei romance care si-a pierdut viata dupa atentatul de la Londra, potrivit Agerpres.

''Guvernul va suporta cheltuielile de repatriere. Inca o data transmit condoleante familiei romancei decedate la Londra'', a spus Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Craiova, ca a fost informat despre decesul romancei ranite in atacul de la Londra si a transmis condoleante familiei acesteia.

'Am fost informat cu cateva zeci de minute in urma (...) de deces. Imi pare rau. Transmit familiei condoleante. (...) Putem face o similitudine intre ceea ce inseamna o zona instabila, cum este Siria - si unde noi incurajam dialogul politic, dialogul care sa duca la reinstaurarea pacii - zone de acest tip duc la actiuni care se desfasoara in anumite parti din Europa, cum a fost atacul de la Londra si care, din pacate, a dus si la pierderi de vieti omenesti', a afirmat Grindeanu, dupa o vizita la Fabrica Ford din Craiova.

Totodata, seful Executivului a precizat ca a transmis condoleante si Printului Charles pentru victimele atacului de la Londra.

'Am transmis condoleante si sprijinul si suportul poporului roman Altetei Sale Regale Printul Charles, in urma cu o saptamana, cand a fost in Romania', a mai spus Grindeanu.

Pe 22 martie, un barbat a intrat cu autoturismul in pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar dupa aceea a reusit sa injunghie un politist si a incercat sa intre in cladirea Parlamentului, inainte de a fi impuscat mortal de fortele de securitate.