Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri, raspunzand unei intrebari intr-o conferinta de presa, ca nu are de ce sa ii fie teama de o posibila remaniere, in urma unei eventuale evaluari declansate de presedintele PSD, Liviu Dragnea, asupra activitatii membrilor Guvernului.

"Ei, teama. N-are de ce sa-mi fie teama. Indiferent de solutie, eu sunt rectorul Universitatii. Nu. Nu, nu, nu. Sigur ca nu, dar cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebati pe domnul Dragnea, nu pe mine", a declarat Tudorel Toader, intrebat daca ii este teama de o posibila remaniere dupa evaluarea pe care ar urma sa o declanseze presedintele PSD asupra ministrilor, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca, daca va fi invitat, va veni in fata coalitiei de guvernare, dar doar pentru a explica mai bine continutul raportului privind activitatea Ministerului Public, continutul si concluziile acestuia: "Daca voi fi invitat, ca membru al Guvernului, e firesc sa merg. Dar, retineti, daca voi fi invitat. Cu nuanta ca nu ma duc sa ma justific, ci ma duc, daca voi fi invitat, cu placere, ma duc sa fac mai bine explicat continutul acelui raport si continutul si concluziile, pentru ca va marturisesc ca am intrebat pe cineva, iarasi, o persoana vocala si aparent avizata, daca a citit cuvant cu cuvant, rand cu rand, raportul pe care l-am prezent. Si raspunsul era si a fost si el asteptat: nu l-am citit, dar - zice - stiu. Multi credem ca stim, fara sa citim."