Ministerul de Interne face in continuare demersuri pentru localizarea fostului deputat Sebastian Ghita, pe numele caruia au fost emise doua mandate de arestare in lipsa, a declarat, duminica, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, precizand ca nu a fost anuntata ca ar fi fost gasite indicii privind locul in care s-ar afla Ghita, transmite News.ro.

Sebastian Ghita era dat in urmarire nationala si internationalaFoto: captura politiaromana.ro

"Nu incetam sa facem demersuri pentru localizare, verificare a tuturor informatiilor, atat in plan intern, cat si in plan international, dar asa cum stiti, este un dosar penal, toate verificarile pe care le fac politistii, le fac sub coordonarea procurorului de caz. Noi nu renuntam", a spus Carmen Dan, duminica, in Parcul Herastrau, la festivitatile dedicate Zilei Jandarmeriei.

Intrebata daca exista indicii ca Sebastian Ghita ar fi fost localizat, Carmen Dan a spus ca nu a fost anuntata in acest sens.

"Nu am fost anuntata pana in acest moment de lucrul acesta, dar tot ce se comunica se comunica doar cu avizul procurorului", a adaugat Carmen Dan.