Un sofer de 27 de ani, baut si cu permisul suspendat, care, in noaptea de vineri spre sambata, conducea un autoturism neinmatriculat prin localitatea constanteana Mihail Kogalniceanu si a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor, a fost oprit de politisti cu 12 focuri de arma dupa o urmarire de mai multi kilometri, transmite News.ro.

Potrivit politistilor constanteni, in noaptea de vineri spre sambata, in localitatea Mihail Kogalniceanu, oamenii legii au incercat sa opreasca un autoturism, dar soferul nu a respectat semnalele acestora, continuandu-si drumul.

Agentii au pornit in urmarirea masinii si au tras sase focuri de arma in plan vertical, insa soferul a continuat sa conduca. Astfel, politistii au tras alte sase focuri de arma, patru inspre autoturism si doua in plan vertical, reusind sa il determine pe barbat sa opreasca, in localitatea Pantelimon.

Soferul, in varsta de 27 de ani, se afla sub influenta bauturilor alcoolice, avea permisul suspendat, iar autoturismul pe care il conducea nu era inmatriculat, conform sursei citate.

In autoturism se mai aflau trei barbati si doua femei din municipiul Constanta si localitatea Plopeni.