Zeci de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, reprezentanti ai Inspectoratului pentru Imigrari si ai Directiei Sanitar-Veterinare participa, vineri dimineata, la o actiune de amploare in judetul Giurgiu, in cadrul careia, in doar doua ore, au fost constatate sapte infractiuni si aplicate zeci de amenzi contraventionale, transmite News.ro.

Un camion cu doua tone de carne, precum si 500 de kilograme de peste fara documente de provenienta, care urmau sa ajunga pe piata din Bucuresti, au fost confiscate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Giurgiu, Constantin Vasilache, autoritatile participa, vineri dimineata, la o actiune de amploare al carei scop este prevenirea si combaterea infractiunilor si contraventiilor, pe arterele rutiere din judet dar si in punctul de trecere a frontierei fiind organizate filtre de control.

"In doar doua ore au fost constatate sapte infractiuni, dintre care doua de contrabanda si au fost aplicate 30 de sanctiuni contraventionale in valoare de 200.000 de lei", a declarat Constantin Vasilache.

Potrivit acestuia, timpul raziei a fost descoperit un camion care transporta doua tone de carne de vita fara documente de provenienta. Intreaga cantitate de carne, reprezentand 12 carcase de vita, care erau destinate pietelor din Bucuresti, a fost confiscata.

De asemenea, a fost oprit un alt transport cu 500 de kilograme de peste provenind din Grecia, care urma sa ajunga tot pe piata din Capitala si care nu avea ducumente legale. Si in acest caz a fost luata masura confiscarii.

La ora transmiterii acestei stiri actiunea organizata in judetul Giurgiu continua.