Cativa angajati ai unei firme din localitatea argeseana Bascov au fost loviti, joi dimineata, de un autoturism care a patruns intr-un spatiu din curtea fabricii, accidentul soldandu-se cu decesul unei persoane, anunta Agerpres. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges a declarat ca persoana care si-a pierdut viata este o femeie de cetatenie sarba, angajata a societatii. In accident au mai fost ranite cinci persoane, un barbat si patru femei, dintre care doua din Serbia.

Din primele verificari efectuate de politisti a reiesit ca soferul autoturismului, un tanar de 21 de ani, care lucreaza la aceeasi societate de componente auto, a pierdut controlul volanului si a patruns in curtea fabricii, lovind un grup de muncitori aflati in pauza.

"Conducatorul auto a afirmat ca a venit sa aduca ceva la societatea la care lucra, apoi a plecat la volanul autoturismului personal. Se pare ca, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului si a patruns intr-un spatiu special amenajat pentru angajatii aflati in pauza", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Pe numele soferului a fost intocmit un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.