Copilul de 11 ani, din localitatea damboviteana Cazaci, care s-a sinucis luni, le spunea colegilor de la scoala ca joaca ''Balena Albastra'', sustin politistii care fac cercetari in acest caz, scrie Agerpres. Politia a ridicat telefoanele si calculatorul copilului pentru a efectua o expertiza.

"Din verificari s-a stabilit ca elevul care s-a sinucis le spunea colegilor ca juca un anumit joc. Nu avem certitudinea ca jocul a fost cauza care a dus la deces. Au fost ridicate cele doua telefoane si calculatorul pe care copilul le folosea si urmeaza sa se efectueze expertizele necesare. Parintii au declarat ca nu stiau ca baiatul juca jocul respectiv", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, Alexandra Niculaie.

Copilul de 11 ani a fost gasit luni, de catre sora lui, spanzurat in podul casei.

"In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca acesta obisnuia sa acceseze internetul si povestea adesea despre un joc virtual. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judetean de Medicina Legala in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei decesului", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita.