Circulatia pe podul Calafat - Vidin va fi intrerupta, pe 28 si 30 martie, intre orele 13:00- 14:00, pentru lucrari de intretinere si reparatie, a informat Inspectoratul General al Politiei de Frontiera, potrivit Agerpres.

"Societatea comuna romano-bulgara Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupa de administrarea podului Calafat - Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu cu privire la faptul ca, in data de 28.03.2017 si 30.03.2017, intre orele 13.00- 14.00, circulatia pe podul Calafat - Vidin va fi intrerupta, pentru lucrari de intretinere si reparatie", se arata intr-un comunicat al Politiei de Frontiera.

Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu recomanda participantilor la trafic ca, in intervalul orar specificat, sa foloseasca celelalte puncte de frontiera din apropiere: P.T.F. Bechet - Orjahovo (pe raza jud. Dolj, la granita cu Bulgaria) si P.T.F. Portile de Fier II (pe raza jud. Mehedinti, la granita cu Serbia).

"Totodata, va informam ca la reluarea circulatiei pe pod, conducerea Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu va dispune toate masurile aflate in competenta pentru asigurarea unui control eficient si operativ mentinand contactul permanent cu autoritatile de frontiera bulgare in acest sens", se mai arata in comunicat.