Lucian Isar, sotul parlamentarului liberal Alina Gorghiu, a fost ranit usor dupa ce a fost implicat joi dupa-amiaza, pe Valea Oltului, in accidentul rutier produs la Caineni, potrivit unor surse citat de Agerpres.

Lucian IsarFoto: Hotnews

In accidentul rutier, produs in jurul orei 16,00, au fost implicate un automobil, o autoutilitara si un autocamion.

Potrivit surselor mentionate, Isar a suferit un traumatism cranio-cerebral si a fost transportat, constient, de un echipaj medical la Spitalul Judetean din Ramnicu-Valcea, starea lui fiind stabila.

Lucian Isar conducea un automobil Porsche Cayenne, care a intrat pe contrasens si a lovit o autoutilitara, provocand si iesirea de pe carosabil a unui autocamion, care a ajuns pe calea ferata paralela cu drumul national.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, Loredana Sandu, joi, in jurul orei 16:00 pe DN7, in zona Caineni, a avut loc un accident rutier in care au fost implicate un autoturism, o autoutilitara si un autocamion. Barbatul aflat la volanul autoturismului a fost ranit usor.

Initial circulatia rutiera a fost oprita, apoi s-a desfasurat alternativ, pe o banda.

Purtatorul de cuvant al IPJ Valcea a mai precizat ca autoturismul a intrat pe contrasens si lovit intai o autoutilitara, iar apoi un autocamion. Autocamionul, incarcat cu alama, a cazut pe calea ferata, circulatia feroviara fiind in continuare oprit pe sectia 201, pana la ridicarea autocamionului cu o macara.