Premierul Sorin Grindeanu l-a numit, luni, pe Ionut Apostu, viceprimar al municipiului Buzau si fost jurnalist, in functia de presedinte cu rang de secretar de stat al Administratiei Fondului pentru Mediu, informeaza News.ro.

Decizia de numire a lui Ionut Apostu in functia de presedinte al Administratiei Fondului pentru Mediu a fost publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Ionut Apostu are 40 de ani si a fost ales viceprimar in vara anului 2016, dupa ce a candidat pe lista de consilieri a PSD si a castigat un mandat de consilier municipal.

Apostu este de profesie invatator, iar in perioada 1998 - 2011 a fost jurnalist, fiind pe rand corespondent al cotidianului Libertatea, redactor al cotidianului Opinia, redactor - sef al cotidianului Opinia, redactor - sef al cotidianului Strada si director al unui post de televiziune local.

In anul 2012, Ionut Apostu a fost timp de sase luni consilier la Directia Resurse Umane si Relatii Publice in cadrul ministerului Mediului pentru ca din noiembrie 2012 si pana in luna mai 2016 sa fie director al Agentiei pentru Protectia Mediului Buzau.