Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, seful social-democratilor, a declarat, luni, ca a rupt demisia pe care i-a trimis-o Victor Ponta, adaugand ca nimeni nu il da pe acesta afara din partid, transmite Agerpres.

"In ceea ce priveste demisia lui Victor Ponta, demisia in alb, asa cum am spus, am rupt-o. Pentru ca nu mi se pare ceva serios si chiar nu mai vreau sa stau, sa raman in aceste jocuri. Victor Ponta e un om de care e nevoie in partid. Nimeni nu-l da afara din partid. Daca vrea sa ramana si sa activeze in partid este foarte bine, daca nu, e decizia dumnealui si nu mai vreau sa particip la aceste jocuri", a afirmat Dragnea.

El a precizat ca nu mai vrea sa discute despre acest subiect, ci despre guvernare. "Sa discut in fiecare zi despre ce a spus unul si altul, eu asa ceva nu mai fac", a adaugat liderul PSD.

Fostul premier Victor Ponta a declarat vinerea trecuta ca si-a inaintat demisia din PSD presedintelui partidului Liviu Dragnea, cu care a avut o discutie, aratand ca liderul social-democrat urmeaza "sa ia decizia".

"Mi-am dat demisia. Astazi, i-am dat-o domnului Dragnea, cu care am avut o discutie destul de lunga. Demisia mi-am dat-o. Nu am mai scris de mult timp de mana, dar am scris astazi. Astept ca domnul Dragnea sa ia decizia", a afirmat Victor Ponta la Antena 3.