O ambulanta care transporta o pacienta la Spitalul de Urgenta Floreasca a fost implicata intr-un accident cu alte sase masini, care a avut loc joi, pe Calea Floreasca, dupa ce soferul unui taxi a intrat pe contrasens.

UPDATE 11.32 In accident au fost implicate sapte masini, noteaza Agerpres. Potrivit Biroului de presa al Brigazii Rutiere, in urma accidentului trei persoane au fost ranite usor - o persoana din taxi si doua din ambulanta.

Pacienta si cei doi membri ai echipajului de pe ambulanta nu au fost raniti grav, toti fiind in investigatii la Spitalul Floreasca, a declarat pentru News.ro managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu.

Ambulanta circula cu semnalele luminoase si acustice pornite si transporta o pacienta de la un centru de ingrijire la Spitalul de Urgenta Floreasca, pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale, a spus Alis Grasu.

In urma accidentului, pacienta nu a fost ranita, fiind preluata de o alta ambulanta si dusa la Spitalul Floreasca.

Asistenta medicala care era in ambulanta are o lovitura la o mana, iar soferul a suferit o presiune toracica usoara, ambii mergand la Spitalul Floreasca pentru investigatii, a mai spus Alis Grasu.

Potrivit Digi 24, la ora publicarii acestei stiri traficul se desfasura cu dificultate in zona.