Fostul sef al Politiei din Cluj nu poate justifica o suma importanta de bani, ce-i va fi confiscata. Decizia e definitiva si a fost luata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, in urma cu cateva zile, scrie Actual de Cluj.

E vorba de chestorul Ioan Pacurar, fostul sef al Inspectoratului Judetean de Politie din Cluj, puricat de Agentia de Integritate dupa ce nu a putut justifica o suma importanta de bani. Dosarul e vechi de mai bine de patru ani si a ajuns pana la Inalta Curte de Casatie si Justitie, la sectia de contencios administrativ, care a decis irevocabil, in urma cu cateva zile, sa respinga recursul lui Pacurar la decizia nefavorabila luata de instanta inferioara, Curtea de Apel Cluj.

Astfel, Inalta Curte a respins recursul lui Pacurar impotriva sentintei din februarie anul trecut a Curtii de Apel Cluj, ca nefondat. Decizia e irevocabila.

Decizia Inaltei Curti se refera la solutia data de instanta Curtii de Apel in 8 februarie anul trecut, care a constatat ca provenienta sumei de 254.924 lei e nejustificata si a dispus confiscarea ei de la Pacurar.

Citeste restul articolului pe Actual de Cluj.