Protest inedit anti-PSD duminica la Galati, unde cateva zeci de persoane s-au adunat pe platoul din faţa Prefecturii. Manifestanţii au scris pe sute de baloane, de culoarea roşie, numele PSD sau al unor politicieni ai acestui partid, după care le-au spart, scrie Agerpres.

Protestatarii au adus în Piaţa din faţa Prefecturii şi baloane de alte culori pe care au scris #Rezist şi pe care le-au împărţit trecătorilor. Protestatarii au afişat şi bannere cu mesajele "Galaţi-liber de ciuma roşie", "Susţinem DNA", "Vrem depolitizarea CCR".

"Am venit astăzi la un protest paşnic, dar inedit. Am dat puţin în mintea copiilor, pentru că am vrea un viitor mai bun pentru copii, dar şi pentru cei mai mari. Am adus baloane, iar pe cele colorate scriem #Rezist, pentru că vrem să rezistăm cât trebuie ca să se facă curăţenie în ţară, iar pe baloanele roşii am scris PSD şi, în semn de protest, le-am spart", a spus o participanta la protest.

"Este evident ce facem aici - Galaţi, liber de ciuma roşie, eliminăm tot ce e roşu. Eu sunt la Galaţi din 31 ianuarie şi am ieşit zilnic în stradă", a povestit o alta participanta.