Locatarii unui bloc din municipiul Resita au intrat in alerta, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-un apartament de la primul etaj, fara a se inregistra victime, scrie Agerpres.

Focul, iscat intr-o incapere, a fost stins de pompieri, evitandu-se extinderea lui.

''Detasamentul de pompieri Resita a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament de locuinte in municipiul Resita. Incendiul se manifesta cu flacara intr-una din incaperile apartamentului, existand pericolul ca focul sa se extinda la intregul apartament. Din fericire, in momentul producerii incendiului, in apartament nu se afla nimeni. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, incadrata cu cinci subofiteri'', a declarat Bogdan Nicola, seful Garzii de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita.

Vecinii au fost alertati, initial, din cauza fumului, care le-a intrat in case prin coloanele de aerisire, sunand la numarul unic de urgente 112.

Incendiul s-a produs la etajul intai al imobilului, insa fumul a ajuns pana la etajul sapte al blocului situat pe Bulevardul Republicii nr. 4.