Va incepe o noua era in istoria UE, cu o dezvoltare diferentiata pe criterii geografice, asa cum se asteapta multi sa anunte azi seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker? Dar cum isi va construi UE bugetul pe anul viitor daca Marea Britanie declanseaza Brexitul? Siegfried Muresan, negociator-sef din partea Parlamentului European pentru bugetul UE din 2018, a discutat online cu cititorii HotNews.ro.

Siegfried MuresanFoto: Facebook.com

Vezi inregistrarea VIDEO a dialogului cu Siegfried Muresan

Europarlamentarul va raspunde in cursul zilei de astazi intrebarilor puse de cititori prin formularul de comentarii.

Nota redactiei:

  • Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului
  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana

Siegfried Muresan este membru al Parlamentului European incepand din anul 2014 si vicepresedinte al Comisiei pentru bugete din Parlamentul European. Este membru in Delegatia la Comisia parlamentara de cooperare UE - Moldova si in Delegatia la Adunarea Parlamentara Euronest, precum si membru supleant in Comisia pentru afaceri economice si monetare si in Delegatia pentru relatiile cu India.

Incepand cu luna ianuarie 2015, Siegfried Muresan detine si functia de purtator de cuvant al Partidului Popular European (PPE).