Un tramvai a deraiat la intersectia strazilor Calea Rahovei si Soseaua Progresul, in dreptul Liberty Center, in jurul orei 19:00. Coloana de tramvaie dinspre Depoul Alexandria spre Unirii era de peste 15 vagoane, iar dinspre Unirii spre Depoul Alexandria sunt peste 10 tramvaie. UPDATE: Tramvaiul deraiat a fost repus pe sine la ora 20:05.

Tramvai deraiatFoto: Hotnews

Angajatii RATB, cu patru masini de interventie, incearca sa repuna pe sine tramvaiul de circa 30 de minute. Boghiul cu numarul 2 al tramvaiului (al doilea rand de roti de la cap spre coada) pune cele mai mari probleme, angajatii RATB chinuindu-se de mai bine de 20 de minute sa-l repuna pe sine.

Circulatia tramvaielor spre si dinspre Piata Unirii era blocata la ora difuzarii stirii.

Sunt afectate liniile de tramvai 8, 23 si 32. Liniile 1, 11 si 25, care trec perpendicular prin intersectia cu probleme circula normal, dar traficul este aglomerat in zona.

Un echipaj de Politie Rutiera, format din doi agenti, dirijeaza circulatia.

Au aparut si tensiuni intre politisti si angajatii RATB. Unul dintre agentii de Politie s-a rastit la un moment dat la muncitori: "Haideti ma! Treceti cu tramvaiul sau le dau drumul?!" (soferilor - n.r.).

UPDATE Dupa mai bine de o ora in care circulatia masinilor si a tramvaielor a fost oprita, tramvaiul deraiat a fost repus pe sine la ora 20:05.