Aproape jumatate din locuitorii municipiului Oradea au ramas, miercuri, fara apa potabila, din cauza unei avarii produse la magistrala de alimentare de catre o echipa a unei societatin de constructii in timpul unor lucrari de infrastructura, transmite News.ro.

Potrivit unui comunicat remis, miercuri, de Compania de Apa Oradea, o avarie a fost produsa de catre o firma de constructii care lucra la intersectia strazilor Codrilor si Olteniei, fiind afectata magistrala de alimentare cu apa.

Din cauza avariei, aproape jumatate din populatia municipiului Oradea a ramas fara apa potabila, fiind vorba despre cartierele aflate pe malul drept al Crisului Repede.

"Personalul Companiei de Apa Oradea a demarat lucrarile de remediere a acestei avarii, depunandu-se eforturi ca durata interventiei sa fie cat mai redusa. Pe parcursul lucrarilor si in urmatoarele zile, pot sa apara deficiente in parametrii de furnizare si de calitate ai apei", precizeaza Compania de Apa Oradea in comunicatul de presa citat.