ora 07.22 Judetele Botosani, Neamt si Suceava au intrat joi dimineata sub o atentionare Cod galben de ceata, chiciura si polei, valabila in urmatoarele ore.

ora 07.01 Meteorologii au emis, joi, o noua atentionare nowcasting Cod galben de ceata pentru mai multe localitati din judetul Cluj, valabila in urmatoarele trei ore, potrivit Agerpres.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 10:00, in judetul Cluj, in zona localitatilor Huedin, Aghiresu, Ciucea, Izvoru Crisului si Poieni, se va semnala ceata, fenomen care determina scaderea vizibilitatii, local, sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. In aceste zone vor exista conditii pentru depunerea chiciurei.

Atentionarile de fenomene meteo imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, precizeaza ANM.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de ceata si polei pentru zona de campie a judetelor Arad si Timis, valabila pana la ora 9:00.

Potrivit meteorologilor, in zonele atentionate se va semnala ceata, fenomen care determina reducerea vizibilitatii, local, sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. De asemenea, vor exista conditii pentru depunere de chiciura si polei.