Consilierul liberal Daniel Minciuna Bejan a decedat, miercuri dupa-amiaza, dupa ce i s-a facut rau in Aeroportul iesean.

Nicolai Pralea, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi, a declarat pentru Agerpres ca, in jurul orei 14.06, a fost primita o solicitare prin intermediul serviciului 112 pentru interventia unui echipaj medical la Terminalul 2 al Aeroportului International Iasi.

"Am fost solicitati sa intervenim in cazul unui barbat in varsta de 42 de ani, caruia i s-a facut rau in aeroport. In momentul in care echipajul a ajuns acolo, barbatul era deja in coma profunda. A fost intubat si ventilat mecanic. Dupa 10 minute, barbatul a intrat in stop cardio-respirator. S-au continuat manevrele de resuscitare iar pacientul a fost transportat la Institutul de Boli Cardiovasculare. Pe tot traseul, pacientului i s-au facut toate manevrele de resuscitare. Cei de la Institut au preluat cazul, continuandu-se manevrele de resuscitare", a declarat Nicolai Pralea, purtatorul de cuvant al Ambulantei.

La scurt timp dupa ce a ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare, medicii au fost nevoiti sa constate decesul barbatului.

Daniel Minciuna Bejan a fost director al Directiei Regionale de Administrarea Drumurilor si Podurilor. A renuntat la aceasta functie in vara anului 2016, pentru a candida la functia de consilier judetean.