Noile modificari fiscale in ceea ce priveste impozitul pe profit, legislatia de TVA, dar si informatii despre legea preventiei si modul in care autoritatile fiscale din intreaga lume intensifica schimbul de informatii au fost cateva dintre subiectele abordate in cadrul Conferintei de Taxe sustinute de Pwc. Aceasta a fost transmisa in direct pe Hotnews.ro si puteti afla mai multe detalii urmarind inregistrarile din cadrul articolului.

Sigla-PwCFoto: Smile Media

Dintre speakeri: Ionut Misa, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice, Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania, Ionut Simion, Country Managing Partner PwC Romania, Daniel Anghel, Partener, Consultanta Fiscala, PwC Romania.

Prima sesiune: Viziunea noului Guvern despre politicie economice si fiscale

A doua sesiune: Discutii despre legea preventiei, monitorizare orizontala, masuri fiscale pentru sectorul financiar, metode de protectie impotriva fraudei fiscale, legislatia de mediu, controale si litigii fiscale, evolutii in fiscalitatea internationala si noua economie digitala, preturile de transfer, protectia datelor, dreptul concurentei si masuri de ajutor de stat pentru intrprinderi.

Conferinta integrala poate fi urmarita aici: