Peste 160 de pasageri sunt blocati in orasul spaniol Malaga dupa ce cursa aeriana care ar fi trebuit sa-i aduca aseara la Bucuresti a fost anulata. Oamenii au asteptat cateva ore pe aeroport pana ce compania aeriana Blue Air a decis sa ii duca la un hotel, informeazaDigi 24.

UPDATE 10.35 Reprezentantii companiei aeriene spun ca aeronava a fost oprita marti la sol pentru reparatii, dupa ce a fost descoperita o zgarietura la fuselajul avionului, provocata probabil de o bucata de gheata. Potrivit reprezentantilor Blue Air, dupa ce echipa tehnica a lua decizia de a repara avionul pasagerii au fost transportati la un hotel din Malaga. Zborul a fost amanat pentru miercuri, ora 17:00. (News.ro)

Initial s-a anuntat o intarziere de patru ore a cursei care trebuia sa decoleze de la Malaga la ora locala 19.30, dupa care cursa a fost anulata.

Oamenii erau nervosi si obositi si au fost transportati intr-un final la un hotel dupa inca trei ore. In total, au asteptat sapte ore pe aeroport, potrivit sursei citate.

Cursa a fost anulata, se pare, din pricina unor controale suplimentare ale Autoritatii Aeriene spaniole.