Circa 500 de persoane au protestat sambata seara in fata Palatului Cotroceni, pentru a saptea zi consecutiv, informeaza Digi24. Manifestanti cer demisia presedintelui Klaus Iohannis. Manifestantii au adus difuzoare din care s-au auzit melodii precum "Noi suntem romani" si "Doamne, ocroteste-i pe romani", relateaza News.ro. Sambata seara in Capitala s-au inregistrat -8 grade.

Miting la CotroceniFoto: Hotnews

Ei au pancarte cu mesaje precum "Demisia", "Iohannis nu e presedintele meu", "Ghinion, nu mai esti presedintele meu", sufla in vuvuzele si scandeaza "Demisia".

----------

20:46 Protestul de la Palatul Cotroceni s-a incheiat cu imnul national. Circulatia rutiera a fost reluata in zona, transmite News.ro, precizand ca sambata seara au protestat la Cotroceni pana la 500 de persoane.

19:57 Peste 400 de manifestanti la Cotroceni. Circulatia rutiera este blocata la intersectia dintre bulevardele Eroii Sanitari si Gheorghe Marinescu

Manifestantii au si steaguri tricolore si pancarte cu mesaje precum Iohannis, demisia "Jos DNA, Politia politica", "Noi am votat, tu ne-ai dezbinat", "Ghinion, fa pasi", sufla in vuvuzele, huiduie si scandeaza "Demisia", informeaza News.ro.

In Bucuresti, la aceasta ora sunt minus 8 grade.

19:08 Numarul protestatarilor a ajuns la peste 300, potrivit Agerpres.

18:47 Circulatia a fost blocata la Palatul Cotroceni. Protestatarii au adus difuzoare din care se aude melodia "Noi suntem romani"

Circulatia rutiera a fost blocata, sambata seara, la intersectia dintre bulevardele Eroii Sanitari si Gheorghe Marinescu, unde protesteaza peste 200 de persoane care cer demisia presedintelui Klaus Iohannis. Acestia au difuzoare din care se aud melodii precum "Noi suntem romani" si "Doamne, ocroteste-i pe romani", relateaza News.ro.

18:06 Numarul manifestantilor a crescut la circa 200, potrivit Digi24.