Aproximativ 500 de persoane, potrivit estimarilor fortelor de ordine, au revenit, marti, pana la ora 19:45, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, pentru a protesta impotriva Guvernului Grindeanu si a PSD, informeaza Agerpres. Unul dinte protestatari, Bogdan Bob Radulescu, a declarat, la microfonul instalat pe mica scena din piata, ca trebuie sa se organizeze intr-un fel de consilii ale cetatenilor, prin care sa se puna presiune asupra politicienilor sa-si respecte promisiunile, sa fie corecti si transparenti.

Proteste la ClujFoto: Actualdecluj

"In aceasta seara am hotarat sa avem o initiativa, un fel de consiliu al cetatenilor municipiului. Ca noi sunt alti zeci de mii care-si doresc sa se intample ceva constructiv. (...) Cum putem face noi sa punem presiune pe ei, incat sa ne reprezinte cu adevarat? Transparenta, corectitudine...", a spus Bogdan Radulescu.

De asemenea, el i-a invitat sa-si exprime puncte de vedere pe cei care au cunostinte juridice.

'Incercam sa gasim, dupa litera Constitutiei, care sunt caile legale si eficiente ale cetatenilor, ale poporului sa actioneze in aceste momente. Va rog, care aveti solutii clare, juridice, ce putem face, pentru ca dincolo de presiunea pe care o punem seara de seara, avem nevoie de solutii de atac, curate, clare, eficiente. Vocea noastra, prin cine trebuie sa ajunga incat sa schimbe litera legii?', a mai spus Bogdan Radulescu.

La manifestatia de luni, in Cluj-Napoca au fost prezente peste 5.000 de persoane, 50.000 la cea de duminica si 40.000 la cea de sambata