Circa 4.000 de oameni, la momentul de varf al mitingului, s-au adunat pentru a doua zi consecutiv la Palatul Cotroceni pentru a protesta impotriva presedintelui Klaus Iohannis, caruia i-au cerut demisia.

Protest la Palatul CotroceniFoto: Agerpres

Majoritatea protestatarilor erau oameni in varsta si pensionari.

UPDATE 21:45 Protestul s-a incheiat la aceasta ora. Cu putina vreme inainte plecarii ultimilor protestatari, doua doamne au inceput sa stranga gunoaiele din zona. "Sa nu zica aia din Victoriei ca nu facem curat", a spus una dintre ele. La plecare, si-au luat la revedere de la bodyguardul din fata unei vile din zona: "Ne vedem maine!", potrivit news.ro.

UPDATE 21:30 Protestatarii au inceput sa plece, la Cotroceni ramanand circa 300 de oameni care sufla in vuvuzele si poarta pancarte antiprezidentiale si proguvernamentele, potrivit news.ro.

UPDATE 20:50 Tot Digi24 anunta ca la Palatul Cotroceni sunt circa 4.000 de oameni care protesteaza impotriva lui Klaus Iohannis

UPDATE 20:30 Digi 24 anunta circa 3.000 - 3.500 de persoane la mitingul de sprijin pentru Cabinetul Grindeanu

UPDATE 19:40 Numarul sustinatorilor guvernului Grindeanu care protesteaza in fata Palatului Cotroceni impotriva presedintelui Iohannis a ajuns la 2.000, potrivit news.ro

UPDATE 18:30 Peste 500 de oameni s-au strans in fata Palatului Cotroceni si protesteaza zgomotos, cu vuvuzele, fluiere, in fata Palatului Cotroceni. Circulatia este inchisa in continuare pe bulevardele Gh. Marinescu si Eroii Sanitari.

Unul dintre manifestanti a venit cu un pui de cucuvea, referire la o adresa de mail pe care ar fi folosit-o Kovesi.

Manifestantii au venit cu pancarte pe care scrie " Iohannis, da-ne tara inapoi! ", "UNESTE ce e dezbinat", "DNA fara cucuvea". Cei mai multi dintre ei cer demisia presedintelui.

UPDATE17:15 La protestul de la Cotroceni s-au strans circa 400 de oameni / Circulatia este blocata pe str. Gheorghe Marinescu si pe bulevardul Eroilor Sanitari