Continua dovezile de solidaritate cu cei care protesteaza fata de masurile luate de guvernul Grindeanu. Dupa hostel-uri care au oferit cazare gratuita si dupa companii de catering care au adus supa si ceai in piata, acum doua gradinite din Bucuresti vin in sprijinul celor care vor sa fie in Piata Victoriei, dar nu au cu cine sa lase copii.

Iata prima postare

In atentia Parintilor Protestatari

Daca vreti sa iesiti diseara la protest si nu aveti cu cine sa va lasati copiii acasa, Gradinita Tom Sawyer are usile deschise pentru toti copiii cu varste de peste doi ani pana la o ora nedeterminata. Copiii pot chiar innopta acolo, singura rugaminte este sa le aduceti haine de schimb si o gustare. Garantez pentru minunata educatoare care s-a gandit "Si 10 copii daca vin, inseamna 20 de oameni in plus la protest". Multumim Laura si Andreea pentru sprijin.

PS. Daca va hotarati va rugam sa ne anuntati printr-un commnet sau mesaj privat. Putem primi maxim 20 de copii. Multumim

UPDATE

A doua postare, aparuta ceva mai tarziu

Bergman - The Forest Kindergarten sustine spiritul civic asa cum stie mai bine. Pentru a veni in sprijinul parintilor care vor sa participe la la protestele de la Guvern, dar nu au cu cine sa-si lase copiii, oferim in aceasta seara 20 de locuri in gradinita noastra. Educatoarele noastre vor avea grija de cei mici, astfel incat voua sa nu va ramane decat sa ne reprezentati bine in Piata.