Cinci persoane au fost transportate la spital miercuri seara, in urma incidentelor din Piata Victoriei, insa niciuna nu a suferit rani grave, a anuntat secretarul de stat Raed Arafat la Digi24, precizant ca este vorba despre 2 jandarmi si 3 manifestanti.

Protest Piata Victoriei (18)Foto: Hotnews

Coordonatorul SMURD Bucuresti medicul Bogdan Oprita declarase anterior pentru Agerpres ca un manifestant fost ranit miercuri seara, in incidentele din Piata Victoriei, fiind transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca. Ministrul de Interne a anuntat, de asemenea,ca in confruntari a fost ranit si un jandarm, care a fost transportat la acelasi spital.

Ranile suferite de cei doi nu sunt grave, a precizat Bogdan Oprita.

"Sunt doua persoane care au fost aduse la spital. Un jandarm care a fost lovit cu niste caramizi, dar nu pare sa aiba niste leziuni foarte grave. Are contuzii foarte serioase. Un manifestant care a fost lovit de o petarda la nivelul capului. Nici acesta nu pare sa aiba leziuni foarte grave", a spus medicul.

Amintim ca un grup de protestatari din Piata Victoriei a aruncat petarde si fumigene catre dispozitivul de jandarmi din fata sediului Guvernului, fortele de ordine ripostand cu gaze lacrimogene.