Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri dimineata, cod galben de ceata si pentru judetul Dolj, in total patru judete fiind sub atentionare, potrivit News.ro.

La ora transmiterii acestei stiri, vizibilitatea este sub 50 de metri pe DN5 si DN6, in judetul Giurgiu. Judetul Dolj este sub atentionare cod galben de ceata pana miercuri la ora 10.00.

De asemenea, raman sub atentionare cod galben de ceata judetele Teleorman, Giurgiu si Harghita, pana la ora 8.00.

Potrivit ANM, in aceste zone, vizibilitatea este scazuta, local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri, formandu-se si polei.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, la ora transmiterii acestei stiri, circulatia rutiera in judetul Giurgiu se desfasoara cu dificultate, in conditii de ceata densa pe DN5 Bucuresti - Giurgiu si DN6 Bucuresti -Alexandria, vizibilitatea pe aceste artere fiind redusa, pe alocuri, sub 50 de metri.

Potrivit Infotrafic,traficul se desfasoara in conditii de ceata si pe Autostrada A2, pe tronsonul Bucuresti - Drajna, unde vizibilitatea este, pe alocuri, sub 100 de metri.