Peste 100 de mii de oameni din 16 localitati au ramas izolati in judetul Constanta. 9 dintre acestea nu au nici apa potabila, dupa ce liniile de alimentare cu energie electrica de la mai multe statii de pompare au cazut. Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta - blocata de caderile masive de zapada, a fost redeschisa circulatiei. Sambata noaptea, DN 38 Agigea- Negru Voda a fost deszapezit. Segmentul de pe DN3, intre Ostrov si Basarabi, ramane in continuare inchis circulatiei.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a hotarat ca toate unitatile de invatamant din judetul Constanta sa inceapa cursurile maine, 7 ianuarie. Potrivit corespondetului HotNews.ro, reprezentantii Comitetului au ajuns la concluzia ca situatia din judet incepe sa revina la normal iar pana maine dimineata nu vor mai fi drumuri cu probleme.

Potrivit Realitatea Tv, Prefectura Constanta a trimis un elicopter la sursa de apa potabila din localitatea Biruinta. Un alt elicopter al Ministerului Internelor si Reformei Administrative a fost trimis la Constanta pentru a transporta la spital bolnavii izolati, precumsi pentru a duce mancare si apa oamenilor din asezarile constantene izolate. Elicopterul a efectuat trei curse pentru sase persoane, două femei insarcinate si patru bolnavi ce aveau nevoie de dializa.